Sverige

Tid: 28 februari 09.00 - 1 mars 14.00

Affärsresa till Rioja för att träffa vin/livsmedelsproducenter

Är du importör eller distributör av vin eller livsmedel? För tredje året i rad anordnar Enterprise Europe Network en inköpsresa till La Rioja, Spanien för att träffa producenter av livsmedel och vin. Resa och boende (3 nätter) är kostnadsfritt förutsatt att du deltar båda dagarna och får din ansökan godkänd av arrangörerna i Rioja.

Agenda

28 Februari:
Förbokade möten med utvalda producenter samt möjlighet att prova deras vin och livsmedel. Plats: Rioja Forum (Logroño, La Rioja)

1 Mars:
Förbokade besök hos utvalda producenter i La Rioja.

Klicka här länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför att se vilka vinproducenter du har möjlighet att träffa/besöka.
Klicka här länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför att se vilka livsmedelsproducenter du har möjlighet att träffa/besöka.
Klicka härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller här länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterför mer generell information om inköpareventet

Du skickar in din anmälan härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster (senast 24 Januari) och väntar på ett godkännande.

Klicka här för att läsa mer om eventetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster