Sverige

Tid: 16 maj 00.00 - 17 maj 00.00

Förboka möten på Free From Functional Food Expo

Som en del av mässan Free From Functional Food Expolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster arrangeras matchmaking mellan inköpare och producenter av livsmedel från hela Europa. Mässan och matchmakingen äger rum den 16-17 maj på Kistamässan. Förra året besöktes Free From Functional Food Expo av mer än 260 producenter från 39 länder och 4 300 inköpare då den ägde rum i Barcelona. Vi hoppas att vi slår nya rekord i år!

Fördelar med att delta i Matchmaking?

Att kombinera ett mässbesök med en matchmaking har många fördelar, här listar vi några:

• Träffa potentiella affärspartners - vi arrangerar mötena åt dig, helt kostnadsfritt!

• Utveckla ditt affärsnätverk.

• Håll dig uppdaterad kring marknadstrender.

• Mässbesöket blir mer effektivt då man i förväg har bokat in mötet med den specifika leverantören/  inköparen som man vill träffa.

För att delta anmäler du dig på matchmakingens hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster genom att beskriva ditt företag och vilken typ av affärssamarbete du söker. I god tid innan mässan kommer du att kunna boka möten med andra deltagare. Varje möte är 25 minuter långt och sker i matchmaking-området på mässan den 16-17 maj. Ju tidigare du anmäler dig desto större chans att du får till ett möte med just den leverantören/inköparen som matchar dina önskemål!

Kontakta Therese & Hanna på EEN i Jönköping för mer information.