Sverige

Tid: 12 december kl 00.00 - 00.00

Seminarium- China Market Entry för livsmedelsföretag

Marknaden för kinesisk livsmedelsimport växer med en imponerande fart och konsumenterna är öppna för nya typer av mat från olika länder.

Att sälja till andra kulturer är komplicerat. Kunskap och rätt förberedelser ger chans till framgång.

Vi erbjuder i ett första steg ett kostnadsfritt seminarium för livsmedelsföretag som är intresserade av att ta sig in på världens största importmarknad. Deltagare får genom bland annat Per Lindén – ägare av Scandic Sourcing i Shanghai – kunskap som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning!

Företag som deltar i seminariet har senare möjlighet att medverka i ett exporttestprogram till Kina där vi praktiskt går igenom hela exportprocessen, analyserar de medverkandes specifika produkter, exporterar, importerar, ställer ut produkterna i butik och presenterar för konsumenter på plats i Shanghai.

Innan aktiviteter i Kina startar kommer det i ytterligare ett seminarium, att erbjudas mer matnyttig utbildning i marknadsstruktur, typiska exportavtal, varumärken och immaterialrättigheter, exportfinansiering och affärskulturen i Kina.

NÄR:  Onsdagen 12 december kl 09:00-12:00
VAR: Business Region Göteborg, Norra Hamngatan 14, 411 14 Göteborg, Sverige
KOSTNADSFRITT Vi bjuder på kaffe och fralla. Anmäl dig senast 10 december.

Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

OBS – seminarierna är helt förutsättningslösa och eventuell fortsättning i exportprogrammet frivillig. Scandic Sourcing har lotsat svenska företag in på den kinesiska marknaden sedan 2006. Företaget har ett team erfarna svenskar med stor kunskap i att göra affärer i Kina.

Kontakta vårt EEN-kontor på Business Region Göteborg för mer information