Sverige

Tid: 17 december kl 00.00 - 00.00

Seminarium- China Market Entry för livsmedelsföretag

Marknaden för kinesisk livsmedelsimport växer med en imponerande fart och konsumenterna är öppna för nya typer av mat från olika länder. Att sälja till andra kulturer är komplicerat. Kunskap och rätt förberedelser ger chans till framgång.

Vi erbjuder i ett första steg ett kostnadsfritt seminarium för livsmedelsföretag som är intresserade av att ta sig in på världens största importmarknad. Deltagare får genom bland annat Per Lindén – ägare av Scandic Sourcing i Shanghai – kunskap som betydligt ökar chanserna till en lyckad satsning!

Företag som deltar i seminariet har senare möjlighet att medverka i ett exporttestprogram till Kina där vi praktiskt går igenom hela exportprocessen, analyserar de medverkandes specifika produkter, exporterar, importerar, ställer ut produkterna i butik och presenterar för konsumenter på plats i Shanghai.

Innan aktiviteter i Kina startar kommer det i ytterligare ett seminarium, att erbjudas mer matnyttig utbildning i marknadsstruktur, typiska exportavtal, varumärken och immaterialrättigheter, exportfinansiering och affärskulturen i Kina.

Seminarierna är helt förutsättningslösa och eventuellt fortsättning i exportprogrammet är frivilligt.

NÄR: Måndagen den 17 dec kl. 09-12

VAR: Dalarna Science Park, Forskargatan 3, Borlänge, Lokal Polhem

Kostandsfritt: Vi bjuder på fika

Anmälan görs till EEN-kontoret på Dalarna Science Park: dalarnasciencepark.se/events/kalenderlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster