Sverige

Tid: 26 april kl 00.00 - 00.00

Baltic Fashion & Textile 2019

Arbetar du med mode och textilier? Söker du affärspartners i Baltikum? Då vill vi uppmärksamma dig på mässan Baltic Fashion & Textile, den 26-28 april i Riga, Lettland! I samband med mässan arrangerar Enterprise Europe Network matchmaking – ett ypperligt tillfälle att knyta nya affärskontakter!

Detta är den 24:e utgåvan av den internationella mässan ”Baltic Fashion & Textile” – den största mode- och textilindustrimässan i Baltikum med mer än 9,000 intressenter från 26 olika länder som besöker mässan varje år. Mässan är erkänd som en av de bästa mötesplatserna inom branschen.

Läs mer om mässan här: Baltic Fashion & Textile 2019länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I samband med mässan arrangerar våra kollegor på Enterprise Europe Network matchmaking. Matchmaking består av en serie korta (30 minuter) förbokade affärsmöten och är ett mycket effektivt sätt att träffa nya potentiella affärspartners. Utöver utställare på mässan, har du möjlighet att boka möten även med andra besökare. Deltagandet är kostnadsfritt.

Läs mer om eventet härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Är du intresserad och vill veta mer? 

Vill du veta mer? Ta kontakt med Elin eller Therése på vårt EEN-kontor på Almi i Jönköping. De besvarar dina frågor och kan även hjälpa dig före, under och efter eventet med exempelvis registrering och mötesbokning.

För företag i Jönköpings län finns möjlighet att söka resecheck på 5000 kronor. Läs mer om resecheck här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster