Sverige

Tid: 10 november kl 00.00 - 00.00

Så får du digitala kanaler att växa i Sverige & internationellt

Allt fler köpbeslut både B2C och B2B fattas helt eller delvis online. Det blir därför allt viktigare för företag i alla branscher att bygga starka egna digitala kanaler både i Sverige och internationellt. Även om man säljer via partners eller via andra digitala plattformar är de egna digitala kanalerna en viktig del av bolagets tillgångar och förmåga att nå ut.

Webinariet är en fortsättning från "Så bygger du dina egna digitala kanaler i Sverige och internationellt" den 3:e november. Går förstås att delta även om du missat det första webinariet.

Webinariet ger en fördjupning med fokus på inbound marketing och hur du får dina digitala kanaler att växa, hur du mäter och följer upp trafik och hur du kan boosta och marknadsföra dina digitala kanaler och hitta positiva synergier mellan dem. 

Datum: 10:e november
Tid: 10:00 – 12:00
Plats: Zoom, länk skickar per email inför webinariet
Kostnadsfritt

Webinariet leds av två experter i ämnet, Matilda Hedblom och Christer Pettersson, som även svarar på deltagarnas frågor i slutet av webinariet.

Matilda Hedblom
Konsultande kommunikatör som marknadsför, bygger varumärke och skapar innehåll åt små och medelstora bolag. Hon kommer från bolaget Nextphase vars verksamhet är att agera sidekick och verka strategiskt, taktiskt och operativt inom områden som strategi, varumärke, marknadsföring och försäljning. Matilda har bland annat varit med och startat upp Organista.com- en e-handel som byggts upp via sociala medier och inspirerande innehåll.
 
Christer Pettersson
Ekonom, författare och föreläsare med fokus på content marketing, e-handel, inbound marketing, marketing automation och SEO. Han arbetar som ansvarig för e-handel och digitalisering på Hultafors Group med verksamhet i Europa och USA. Christer har bland annat skrivit boken ”Gräv guld i dina egna kanaler” - som beskriver hur du kan bygga egna starka digitala kanaler - och "SEO för alla", en ljudbok för dig som vill lära dig grunderna i sökmotoroptimering.

Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vid frågor om webinariet, kontakta EEN-rådgivaren Jessica Lillthors

Webinariet arrangeras i samarbete med aktörer i Östra Mellansverige inklusive Regional Exportsamverkan i Uppsala län (Ett samarbete mellan Region Uppsala, Almi, Business Sweden, Stockholms Handelskammare, EEN, EKN, SEK, Connect, UIC)