Sverige

Tid: 5 juli kl 00.00 - 00.00

CLUSTER Health - Horizon Europe Brokerage Event

Detta evenemang riktar sig till exempelvis företag, universitet, forskningsinstitut, sjukhus, myndigheter och andra aktörer som är intresserade av att lära sig mer om ramprogrammet Horizon Europe – Cluster 1 (som fokuserar på hälsa).

Den 5 juli har du möjlighet att delta i webinar för att lära dig mer om kluster 1 i EU:s nya ramprogram Horizon Europe, och detta område fokuserar på kommande satsningar inom hälsoområdet i form av internationella initiativ, finansiering för forsknings och innovationsprojekt och andra relevanta insatser som kommer att öppna från och med juni 2021. Utöver själva webinariet har du möjlighet att delta på en digital matchmaking där du kan träffa olika aktörer för att undersöka möjligt framtida samarbete.

Eventet genomförs den 5 juli med följande upplägg:

Kl.10.30-13.30 Introduktion och information om programmet samt föredrag från olika experter
Kl.13.30-17.30 Matchmaking

Deadline för anmälan till eventet är 30 juni.

Här hittar du mer information och kan anmäla dig till eventet: https://healthbe2021.b2match.io/home Länk till annan webbplats.
Deltagande är kostnadsfritt.

Arrangör av eventet är APRE - Agency for the Promotion of the European Research, som är en italiensk EEN-partner som arrangerar detta event tillsammans med flera EEN-kontor runtom i Europa, däribland Sverige.