Sverige

Tid: 11 maj kl 00.00 - 00.00

INTERNATIONELLA HANDELSDAGEN 11 Maj

Dagen för dig som älskar internationella affärer. Vi uppdaterar dig kring de senaste handelstrenderna, handelspolitiken och de affärskritiska områden du behöver ha koll på för att nå framgångsrik internationell försäljning.

Idag är exportmarknader, information och nätverk mer tillgängliga än någonsin. Samtidigt är globaliseringen i stor förändring och rätt kunskap och kontakter är helt avgörande. Vill du förkovra dig på ett effektivt sätt? Få inspiration, kunskap och affärskontakter för fler och bättre internationella affärer? Under dagen öppnar vi upp vår mötesplats. Där träffar du nyckelaktörer från olika världsmarknader, exportföretag, exportfrämjare och experter inom allt från affärskultur till internationalisering genom digitala affärsmodeller.

Datum: 11 Maj

Kl: 08:00-13:30

Plats: ELITE PARK AVENUE HOTEL, Kungsportsavenyn 36, Göteborg

ARRANGERAS AV EXPORTCENTER VÄST

Internationella Handelsdagen arrangeras av Exportcenter Väst, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där EEN är en av flera exportfrämjare, och ingår i deras utbud för små och medelstora företag. Eventet är öppet för företag från hela landet.

ANMÄL DIG HÄR Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.