Sverige

Tid: 26 maj kl 00.00 - 00.00

Webinar: Inför Textile Connect - med hållbarhet i fokus

Hör Houdini Sportswear berätta om sitt hållbarhetsarbete samt få värdefulla tips inför ditt deltagande i Textile Connect!

Textil- och modeindustrin är en resursintensiv och förorenande bransch där miljö- och hälsopåverkan är stor i alla delar av den textila värdekedjan, från produktion och konsumtion till avfallshantering.

Designers, inköpare och produktutvecklare inom textil och mode står inför en rad hållbarhetsutmaningar, så som materialval, produktdesign och affärsmodeller. Att ha dessa aspekter i åtanke när man möter potentiella affärspartners är viktigt, även som småföretagare.

Några som kommit långt med sitt hållbarhetsarbete är Houdini Sportswear Länk till annan webbplats.. Under detta webinar kommer Malin Wetterborg, materialansvarig på Houdini Sportswear berätta om deras arbete, där hållbarhet är centralt i allt från design till konsumtion.

Under webinaret kommer vi även prata om hur du får ut så mycket som möjligt av ditt deltagande i Textile Connect, allt från tekniska frågor till hur du får bäst matchningar med potentiella affärspartners.

När: 26 maj kl. 11.00-12.00
Var: Digitalt (Länk skickas ut innan webinaret)
Kostnadsfritt

Anmäl dig här! Länk till annan webbplats.

Vid frågor kontakta EEN-rådgivarna Elin Berlin eller Therése Carlbrant.