Sverige

Tid: 8 juni kl 00.00 - 00.00

Expandera till Danmark – en av Sveriges största närmarknader

Den 8 juni bjuder Regional Exportsamverkan in till ett frukostseminarium om möjligheterna för svenska företag i Danmark. Representanter från Business Swedens kontor i Köpenhamn kommer att finnas på plats för att berätta om marknaden, de möjligheter som finns och vad man ska tänka på.

Var tionde utländskt företag i Danmark är svenskt – är ditt företag också redo eller nyfikna på att expandera till den danska marknaden? Anmäl dig till frukostseminariet den 8 juni!

Datum: 8 juni
Tid: 08.00-09.30
Plats: Almi, Södra Järnvägsgatan 4a Växjö alt. digitalt via Teams


Danmark är Sveriges fjärde största exportmarknad – enbart Tyskland, Norge och USA är större. Varuexporten till Danmark ökade med 19% förra året, vilket var högre än snittet av svenska exportmarknader och högre än alla topp 6 exportmarknader. Danmark är en attraktiv marknad för svenska företag tack vare dess geografiska närhet och kulturella likheter, vilket gör det enklare att göra affärer och etablera relationer med danska kunder. Dessutom gör Danmarks starka ekonomi, stabila politiska miljö och höga digitaliseringsnivå det till en gynnsam destination för företag som söker tillväxtmöjligheter.

Välkommen med din anmälan! Delta fysiskt alt. digitalt via Teams. Länk till annan webbplats.

Seminariet är kostnadsfritt och öpper för företag från hela landet.
Arrangeras av Regional Exportsamverkan i Kronoberg, Blekinge och Kalmar län.

Vid frågor, kontakta EEN-rådgivaren Valon Rama