Sverige

Tid: 22 september kl 11.30 - 12.00

Exportnytt 22 september: Finland – en spännande marknad för svenska företag

Finland är utan tvekan en av Sveriges viktigaste handelspartners och ligger i topp när det gäller konkurrenskraft, innovation, teknikutveckling och utbildning.
Svenska företag har en bred närvaro på finska marknaden och det finns stora gemensamma intressen och affärsutbyten mellan länderna.

Var med och lyssna till Christian Weckman som är landschef på Business Sweden i Helsingfors. Han kommer att dela med sig av intressanta affärsmöjligheter och ge konkreta tips och råd hur man lyckas med sina affärer på den finska marknaden.

Datum: 22 september
Tid: 11.30-12.00
Plats: Digitalt via Teams. Du behöver inte ha Teams-appen installerad på dator eller mobil, det öppnas även via din webbläsare. Länk skickas ut dagen innan så var noggrann med stavning gällande din e-post.
Läs mer och anmäl dig här:
https://www.almi.se/kalendarium/?eventid=351188 Länk till annan webbplats.

 

Välkommen!

 

Om Exportnytt

Exportnytt är en serie korta, informativa och inspirerande webbinarier på temat export.

För vem?

Exportnytt riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar. Öppet för företag från hela landet att delta!

Arangörer

Regional Exportsamverkan Örebro län och Västmanland i samarbete med Regional Exportsamverkan i Östra Mellansverige

Kontakt

Vid frågor kontakta Carina Lahall på carina.lahall@almi.se alt, 019-17 48 82