Sverige

Tid: 1 oktober 00.00 - 30 oktober 00.00

Matchmaking på MEDICA 2023

MEDICA i Düsseldorf är en av det största medicinska B2B-mässorna i världen. I samband med mässan arrangerar EEN och ZENIT GmbH en internationell matchmaking med syfte att hjälpa företagare, universitet och forskningsinstitut att hitta nya partners och samarbeten.

Under de senaste åren har eventet lockat 350 deltagare från cirka 40 länder som genomfört mer än 700 förbokade möten. Deltagande sker genom fysiska möten på plats i Düsseldorf eller digitalt via portalen. Det fysiska mötena arrangeras 13-16 nov, och det digitala mötena genomförs mellan 1-30 nov.

Hur går det till?
Registrera dig och skriv en profil som beskriver ett erbjudande eller en förfrågan. Alla deltagares profiler publiceras på webbplatsen för att man lätt ska kunna söka det som passar en själv. Du bokar sedan möten med de deltagare som du är intresserad av. Och andra kan boka möten med dig. Dina möten genomförs genom B2match’s digitala plattform. Du registrerar dig genom att klicka på länken nedan och sedan fylla i dina uppgifter och profil.

Startuptävling under MEDICA
Under mässan kan du som nystartat företag också tävla i MEDICA START-UP COMPETITION. En tävling som söker efter de mest framstående innovationerna inom digital hälsa. Syftet är att ta nystartade företags innovationer till nästa nivå genom att skapa värdefulla kontakter och global synlighet. Innovatörer från hela världen är välkomna att skicka in sina lösningar.

Läs mer och tävla här: https://www.innovationworldcup.com/medica-startup-competition/ Länk till annan webbplats.

Läs mer och anmäl dig här till matchmakingen: https://medica-b2b-2023.b2match.io/home Länk till annan webbplats.

Läs mer om anmäl dig här till MEDICA: https://www.medica-tradefair.com/ Länk till annan webbplats.

Vill du veta mer om respektive upplägg, vänligen kontakta kontakta ditt närmaste EEN-kontor här.