Sverige

Tid: 5 september kl 07.30 - 09.00

Exportfrukost i Vetlanda 5/9

Inspireras av Designtaks exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi och NUVAB bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 5 september kl. 07:30-09:00 hos Designtak i Vetlanda.

Designtak levererar formgivna och monteringsfärdiga entrétak av högsta kvalitet. Med ungefär 50.000 sålda entrétak är Designtak den största tillverkaren i Europa av hantverksmässigt byggda entrétak. Produkterna levereras även till våra nordiska grannländer och expansionen ut till Europa är påbörjad.

Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Eddie Wingren, VD/exportansvarig för Designtak som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar.

Som en del av Designtaks exportresa har de samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier samt fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal Länk till annan webbplats.en accelerator för företags internationella satsningar.

När? 5/9 kl 07.30-09.00
Var? Designtak, Hammargatan 15 i Vetlanda.
Vi bjuder på frukost!

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ta tillfället i akt att nätverka och ta del av andra företagares exportresor. Varmt välkommen!

Om Beglobal

Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om Beglobal här: www.beglobal.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.