Sverige

Tid: 26 september kl 08.30 - 12.00

Workshop 26/9: Lyckas bättre på Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor närmar sig med stormsteg – en mötesplats fylld med både förväntade och oväntade möten. Nu har du chansen att finslipa de sista detaljerna och maximera effekten av ditt deltagande. Vill du veta hur du bäst förbereder dig inför mässan? Vad du bör tänka på före, under och efter ditt mässdeltagande? Då är denna workshop för dig!

Tillsammans med Elmia Subcontractor bjuder vi in dig som utställare till en inspirerande och lärorik workshop som hjälper dig att förvandla din monter till en lönsam mötesplats.

Workshopens innehåll:

  • Mål och motivation : Sätt tydliga mål för att styra och motivera ditt team.
  • Attrahera besökare : Hur du hamnar på besökarnas "måste-lista".
  • Effektivt monterarbete : Lär dig att inte bara stå i montern, utan verkligen arbeta i den.
  • Efterarbetets betydelse : Hur du kan mäta och maximera effekten av ditt mässdeltagande.
  • Digital synlighet: Hur du kan arbeta digitalt för att nå genom bruset både före, under och efter mässan.


Årets upplaga av Elmia Subcontractor:
Annika Cederfeldt Jiveby, mässansvarig för Elmia Subcontractor ger dig en förhandstitt på vad som händer på årets mässa och delar värdefulla tips till dig som utställare. 

Föreläsare:

  • Mikael Jansson , CEO och "mässguru" på Fairlink, som har arbetat med Sveriges största mässor sedan 1986 och skrivit den bästsäljande boken "Mässguru".
  • Calle Andersson , VD på marknadsföringsbyrån Bolt™, som är specialister på att genomföra kommunikation som når igenom bruset, förvandlar dina kunder till lojala fans och omvandlar marknadsföring till affärsnytta.

När? 26 september kl. 09-12. Vi bjuder på frukostfralla, kaffe och te från kl. 08:30. 
Var? Elmia, Konsert och kongress. Elmiavägen 15 
Digital deltagande: För dig som inte kan vara på plats finns möjlighet att delta digitalt via Teams.

Missa inte chansen att optimera ditt mässdeltagande och nätverka med andra utställare. Anmäl dig idag och förbered dig på bästa sätt inför Elmia Subcontractor!

Vid ev. frågor eller funderingar, välkommen att kontakta Therése Carlbrant therese.carlbrant@almi.se 036-30 65 27  

ARRANGÖRER
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län i samarbete med Elmia.
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Almi.