Sverige

Tid: 23 november kl 00.00 - 00.00

Olá Sweden - Brazil Here We Come! 23 nov

Delta i Matchmakingen i São Paulo – Skapa Framtidens Affärsmöjligheter!

Utforska möjligheterna till samarbeten och partnerskap med Brasilien, på matchmakingen den 23:e november i São Paulo. Delta i vårt evenemang och skapa hållbara affärsrelationer för en framgångsrik framtid.

Vad får du?

  • Tillgång till Finansiering och Resebidrag: EEN / RISE, som är en del av Sweden Brazil Innovation Initiative finansierad av Vinnova, erbjuder svenska företag möjligheten att delta i utlysningen för forskning och utvecklingsprojekt inom områdena Hälsa, Gruvor, Bioekonomi och Hållbara Städer. Dessutom erbjuds resebidrag för att närvara på matchmaking i São Paulo den 23:e november, där ni som företag kan delta i 1:1 affärsmöten och potentiellt skapa framstående projekt. https://www.vinnova.se/e/utlysning-2023-02472/internationell-samverkan-for-2023-02537/ Länk till annan webbplats.

  • Hitta Potentiella Samarbetspartners: Under matchmakingen ges ni som företag chansen att träffa era framtida samarbetspartners och bygga framgångsrika projekt. Det är den ultimata möjligheten att sätta ihop det perfekta laget för nästa uppdrag och utforska innovativa partnerskap
    https://sweden-brazil-collaboration-2023.b2match.io/ Länk till annan webbplats.

  • Stöd På Vägen mot Framgång: Vi står redo att stödja er som företag genom hela processen. Från att hjälpa med att klargöra eventuella frågor till att underlätta kommunikationen och säkerställa att företagen har allt de behöver för att lyckas. Låt oss tillsammans skapa möjligheter och framtida framgångar för era företag!

  • Anmäl er nu till den 23:e November i São Paulo – Tillsammans Skapar Vi Framtiden! 👉Sweden-Brazil Matchmaking 2023 - November 23 - Welcome! (b2match.io) Länk till annan webbplats.

Om det är något som är oklart eller om ni har frågor, är vi här för att hjälpa till. Kontakta Susanne Nylén Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., rådgivare - Enterprise Europe Network.

Vi ser fram emot att träffa er den 23:e november i São Paulo för en spännande resa mot nya affärsmöjligheter!