Sverige

Tid: 26 januari kl 07.30 - 09.00
SBI

Exportfrukost i Jönköping 26/1

Inspireras av SB Internationals exportresa!
Är du nyfiken på att växa på marknader utanför Sveriges gränser? Låt dig inspireras av en framgångsrik exportresa och få information om vilken exportsupport som finns att få!

Almi bjuder in dig till en inspirerande frukostträff den 26 januari kl. 07:30-09:00 hos SB International i Jönköping!

SB International tillverkar och exporterar åkattraktioner till nöjesparker runt om i hela världen. Hela 95% av deras omsättning går på export. Från fabriken i Jönköping skickar företaget barnanpassade bilar och grävmaskiner som ska ge glädje åt tusentals barn. För att nå ut till sina många olika kunder, som sträcker sig från stora globala kunder till mindre kunder som köper produkter direkt, har SBI etablerat ett effektivt nätverk av distributörer och agenter, samtidigt som de även exporterar direkt till slutkund.

Under denna frukostträff kommer du att få träffa och lyssna till Markus Jonsson, VD för SB International som kommer att dela med sig av värdefulla insikter och lärdomar som kan inspirera och vägleda dig i din egen exportresa.

Som en del av deras exportresa har SB International också samarbetat med Beglobal under flera år, där de har fått coaching och rådgivning, deltagit i workshops och seminarier och fått stöd av Beglobals nätverk och internationella affärskontakter.

Almi finns på plats för att berätta mer om projektet Beglobal www.beglobal.nu Länk till annan webbplats. - en accelerator för företags internationella satsningar.

Mer info och anmälan hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.