Sverige

Tid: 22 februari kl 09.00 - 10.30

Webinar: Så lyckas du med din internationella e-handel

ehandel

Vill du veta vad som krävs för att lyckas med e-handel internationellt? Då är den här föreläsningen är för dig. Bland annat kommer Therese Lindström, tidigare vd på det gotländska bolaget ImseVimse, att berätta om hur de nådde sin exportsuccé.

Det är enkelt att starta en webbutik men vad krävs egentligen för att nå ut med den internationellt? Hur hanterar du utmaningarna med olika språk, lokala preferenser och vilken marknad är rätt för just dig? Hur kan du använda AI för att förbättra din e-handel?

Den 22 februari klockan 09.00 arrangerar Almi, genom projektet Beglobal och tillsammans med Henrik Hansen på MakesYouLocal, en webbsänd föreläsning för dig som har ambitionen att växa med nya internationella kunder online.

Du kommer också att få lyssna till Therese Lindström, tidigare vd på det välrenommerade bolaget ImseVimse, som gjort en exportsuccé med sina tygblöjor och andra ekologiska flergångsprodukter från Gotland. Hon kommer att dela med sig av egna erfarenheter och lärdomar i arbetet med att växa internationellt.

Detta webinar riktar sig till företag som:
• Inte har någon e-handel i dag men vill komma igång och sälja internationellt.
• Har en webshop men inget internationellt fokus i dag.
• Har kommit igång med e-handel internationellt men vill växla upp.

Låter det som något för dig? Anmäl dig då direkt nedan!

Missa inte heller den nästkommande föreläsningen med fördjupade landspresentationer från e-handelsexperter i Tyskland och Norge. Tisdag 12/3 kl 09.00!

Om MakesYouLocal
Sedan 2010 har MakesYouLocal hjälpt över 1 000 företag på deras resa mot internationalisering. De hjälper kunder på 15 olika marknader och har kontor i Danmark, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om det här: Beglobal Länk till annan webbplats.
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

Mer information och anmälan hittar du här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..