Sverige

Tid: 9 februari kl 11.30 - 12.00

Webinar: Exportsnack 9/2 Producentansvar vid export

exportsnack

Vill du veta vilket producentansvar du som svenskt företag har vid export? Tillsammans med Johan Uhlin på Tysk-Svenska Handelskammaren belyser vi hur det fungerar i praktiken och hur kraven ser ut.

Känner du till vilket producentansvar du som svenskt företag har när du skickar varor utanför Sverige? Ta del av information om hur det fungerar i praktiken under vårt exportsnack där vi har med oss Johan Uhlin från Tysk-Svenska Handelskammaren som vägleder oss i dessa frågeställningar. Webinaret är intressant för företag som avsätter förpackningar på EUs marknad, och som säljer mot slutkund via ehandel och mot B2B.

Häng mé på veckans snackis om export!

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.

Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!

FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.