Sverige

Tid: 23 februari kl 11.30 - 12.00

Exportsnack 23/2 30 år på 30 minuter!

exportsnack

Häng mé på veckans exportsnack och låt dig inspireras av Jörgen Thelins framgångsrika erfarenheter inom export!

Jörgen Thelin har 30 års erfarenhet inom exportförsäljning och har sedan 2019 varit försäljningschef på industriföretaget ESBE i Reftele. Under denna tid har han dedikerat sitt arbete till att förändra och accelerera försäljningen samt stärka marknadsföringen. ESBE har en exportandel på ca 90%, och 2020 tilldelades de det prestigefyllda priset Export Hermes, en utmärkelse som erkänner framgångsrika etablerade exportföretag.

Med sin långa erfarenhet inom exportförsäljning från olika branscher och företag som ACCO Brands, Esselte, Isaberg Rapid, Sveico och Götenehus delar Jörgen gärna med sig av sina insikter och bästa framgångstips. Genom att använda sig av framgångsrika case ger Jörgen tips om hur man kan accelerera sin försäljning och hitta lämpliga partners såsom distributörer, återförsäljare eller agenter på en given marknad.

Häng mé på veckans snackis om export!

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.

Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!


FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.