Sverige

Tid: 17 maj kl 11.30 - 12.00
exportsnack

Exportsnack 17/5 Så gör du affärer i Baltikum

Häng mé på veckans exportsnack då Juta Lander, Expand Abroad Services poppar upp och snackar affärer i Baltikum. Ta del av hennes tips kring hur man förhandlar effektivt med affärspartners i Baltikum samt stänger affärer.

Juta är född i Estland, men har bott i Sverige i 20 år, hon har därmed en djup förståelse för affärskulturen i dessa länder, vilket ofta är avgörande för framgångsrika affärer utomlands. Med lång erfarenhet inom försäljning från olika branscher driver hon idag ett konsultföretag, Expand Abroad Services, där hon hjälper företag att identifiera affärsmöjligheter och etablera sig på den baltiska marknaden.

Under Exportsnacket kommer Juta dela med sig av sina erfarenheter och bästa framgångstips för att lyckas i Baltikum. Vilka kulturella skillnader finns och hur kan man hitta ett gemensamt språk för att bygga långsiktiga och gynnsamma affärsrelationer?

Häng mé på veckans snackis om export som sker i samarbete med Expand Abroad Services!

Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export. Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!

FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.

ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.