Sverige

Tid: 10 april kl 09.00 - 10.00

Exportkunskap i praktiken - 10 april:
Säkra dina tillgångar när du ska utveckla dina affärer internationellt

Verkar ditt företag internationellt eller strävar du efter att utveckla din verksamhet på nya marknader? Är du medveten om hur viktigt det är att säkra dina tillgångar och immateriella rättigheter i denna process? Var med och träffa PRV på vårt informativa och praktiska webbinarium där vi kommer att utforska ämnet immaterialrätt för internationell affärsutveckling.

Under webbinariet kommer vi att diskutera:

  • Vad innebär immaterialrätt och varför är det avgörande för internationell affärsutveckling?
  • Praktiska steg för att skydda ditt varumärke.
  • EU SME Fond: Vilka möjligheter erbjuder den för ditt företag när du vill utöka dina affärer utanför Sverige?

Vi välkomnar Malin Nyström, varumärkesgranskare och rådgivare på PRV, som kommer att guida dig genom de viktigaste stegen för att säkerställa att dina tillgångar är skyddade och att du kan navigera i den komplexa världen av immaterialrätt på ett effektivt sätt.

Anmäl dig nu för att säkra din plats och få insikter i de nödvändiga verktygen för att skydda dina tillgångar och maximera dina affärsmöjligheter internationellt.

Digitalt via Teams (kan öppnas via din webbläsare, ingen nedladdning av program eller app krävs.) Länk till sändningen mejlas ut till alla anmälda deltagare dagen innan så va noga med stavningen när du fyller i din mejladress.

Vid frågor kontakta Sandra Festin på sandra.festin@almi.se

Välkommen!

Läs mer om eventet och hur du anmäler dig på Almis webb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.