Sverige

Almi i Örebro

Almi Företagspartner Mälardalen AB, Köpmangatan 23-25, 702 23 Örebro

Läs mer om Enterprise Europe Network i Örebro län Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rådgivare

En rådgivare

Carina Lahall

Mitt ursprung har jag delvis i Spanien, då min pappa är spanjor. Jag talar spanska och har god kännedom om den spanska kulturen. Jag har många års erfarenhet av att driva internationella projekt. Som rådgivare och ansvarig för Enterprise Europe Network Mälardalen bygger jag upp kontakter och relationer runt om i världen som är till nytta för er företagare.

Telefon: 019-17 48 82

E-post: carina.lahall@.almi.se

En rådgivare

Danny Nelson

Jag bistår företag i affärsstrategiska frågor i samband med internationaliseringsprocessen. Jag kommer tidigare från Utrikesdepartementet där jag arbetat med projektexport och hållbart företagande, med särskilt fokus på Agenda 2030. Mitt nätverk består av kollegor och organisationer i både Sverige och utomlands.

Telefon: 019-174804 

E-post: danny.nelson@almi.se


En rådgivare

Maria Nordström

Jag har bred internationell erfarenhet av marknader utanför Europa, främst Afrika och Mellanöstern. Har bott och arbetat i Sydafrika i 14 år och har en bakgrund från Business Sweden där min främsta arbetsuppgift var att hjälpa svenska företag att växa och etablera sig i sub-sahara Afrika.

Telefon: 019-17 48 20

E-post: maria.nordstrom@almi.se

En rådgivare

Annacarin Krum-Hansen

Vill du hitta kontakter och affärsmöjligheter utanför landets gränser? Då hjälper jag gärna till!  Jag har en lång erfarenhet av företagsrådgivning och finansiering och drivs av att hjälpa företag att växa och må bra. Under tre år bodde jag i USA där jag arbetade som företagsrådgivare på en bank för svenska och baltiska bolag. Har även viss erfarenhet av etablering i Kina.  Utöver min rådgivarroll arbetar jag även med kommunikation inom EEN Mälardalen. 

Telefon: 019-17 48 01

E-post: annacarin.krum-hansen@almi.se