Sverige

Almi i Västerås

Almi Företagspartner Mälardalen AB, B26, Port-Anders Gata 9, Västerås

Läs mer om Enterprise Europe Network i Västmanland Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rådgivare

En rådgivare

Carina Lahall

Mitt ursprung har jag delvis i Spanien, då min pappa är spanjor. Jag talar spanska och har god kännedom om den spanska kulturen. Jag har många års erfarenhet av att driva internationella projekt. Som rådgivare och ansvarig för Enterprise Europe Network Mälardalen bygger jag upp kontakter och relationer runt om i världen som är till nytta för er företagare.

Telefon: 019-17 48 82

E-post: carina.lahall@almi.se

En rådgivare

Danny Nelson

Jag bistår företag i affärsstrategiska frågor i samband med internationaliseringsprocessen. Jag kommer tidigare från Utrikesdepartementet där jag arbetat med projektexport och hållbart företagande, med särskilt fokus på Agenda 2030. Mitt nätverk består av kollegor och organisationer i både Sverige och utomlands.

Telefon: 019-174804 

E-post: danny.nelson@almi.se


En rådgivare

Matthias Eliasius

I min roll som affärsrådgivare hjälper jag små och medelstora företag att växa genom export och att etablera sig på nya, internationella marknader. Jag har en bakgrund inom företagsekonomi och har erfarenhet från flertalet branscher, däribland fordonsbranschen och e-commerce. Jag talar tyska och har god kännedom om den tyska kulturen. Mitt nätverk består av kollegor och organisationer i både Sverige och utomlands.

Telefon: 072-208 80 37

E-post: matthias.eliasius@almi.se