Sverige

Business Region Göteborg

Rådgivare

En rådgivare

Linda Emilsson

Jag har mer än 10 års erfarenhet av att coacha företag till exportaffärer och söka EU-finansiering till projektidéer. Jobbet känns som mest meningsfullt när jag får möjlighet att hjälpa företag till internationella framgångar och reda ut komplexa frågeställningar. Jag tar främst hand om de administrativa delarna med Enterprise Europe Network och stöttar mina kollegor i specifika ärenden.

Telefon: 031 367 61 83

E-post: linda.emilsson@businessregion.se

En rådgivare

Seymur Badirkhanov

Behöver du hjälp med att hitta nya affärspartners utomlands, eller har du frågor kring regler vid export och import, då är du välkommen att kontakta mig. Mina akademiska utbildningar och arbetslivserfarenhet som internationell affärsutvecklare i många olika länder, har bidragit till att fördjupa mina kunskaper inom internationell beskattningsrätt och affärskulturer i olika länder.

Telefon: 031 367 61 26

E-post: 

seymur.badirkhanov@businessregion.se

En rådgivare

Anki Gustafsson

Jag arbetar med generell rådgivning kring internationalisering till de företag som Enterprise Europe Network har kontakt med. Det handlar ofta om finansieringsmöjligheter, diskussioner om olika marknadsaspekter eller nätverkskontakter. Jag hjälper även företagen med partnersökning, dels genom databasmatchning eller vid matchmaking. Hållbarhet, och då särskilt cirkulär ekonomi, är andra perspektiv där jag arbetar för att lyfta företagens medvetenhet samt skapa möjligheter till utveckling. 

Telefon: 031- 367 62 21

E-post: anki.gustafsson@businessregion.se