Sverige

Dalarna Science Park i Borlänge

Rådgivare

En rådgivare

Marie Ericson

Jag har lång erfarenhet av internationella samarbeten och kan ge råd om vad man bör tänka på vid internationalisering och EU-finansiering. Jag har också ett brett nätverk bland organisationer och myndigheter i regionerna och kan lotsa dig till rätt person.

Jag har jobbat med fokus på den kinesiska marknaden i många år och har djup kunskap om den kinesiska affärskulturen.

När jag inte jobbar spenderar jag tid i naturen, gärna i fjällen, eller hemma framför brasan med en kopp te och god bok.

Telefon: 0706 21 12 46

E-post: marie.ericson@dalarnasciencepark.se

En rådgivare

Patricia Eresjö

Jag känner starkt engagemang för företag som vill växa och jag har över 10 års erfarenhet av marknadsföring, försäljning, kommunikation och digitalisering.

Jag erbjuder information om vad du som företag bör tänka på vid internationalisering, e-marknadsföring och interkulturell kommunikation.

Privat älskar jag att vandra i skog och fjäll och älskar att sticka framför en spännande Sci Fi-serie.

Telefon: 0706 27 00 82

E-post: patricia.eresjo@dalarnasciencepark.se

En rådgivare

Xina Lang

Med mina drygt 10 år i Sverige har jag god förståelse för den svenska företagskulturen och kan vara ett stöd när kulturskillnaderna mellan mina båda länder ska överbryggas.

När du vill göra affärer med företag i Kina, kan jag bistå med bl.a. bakgrundskontroller, förhandlingar, juridiska frågor, identifiera nya affärsmöjligheter, översättningar samt bidra till en fördjupad affärsrelation.

E-post: xina.lang@dalarnasciencepark.se