Sverige

Innovationsdialogen 16/12

Är ditt bolag tillräckligt innovativt?

Torsdagen den 16 december kl.09.00 arrangerar RISE och Almi Innovation Sthlm ”Innovationsdialogen”! Vi bjuder in etablerade bolag med minst 10 stycken anställda till ett digitalt inspirationsevent om innovation.

Varför är innovation viktigare än någonsin?

Experter från RISE inom innovationsledning, Anna Michaelsson och Daniel Richardsson, berättar om varför det är viktigt att kunna driva innovationsprocesser inom sitt bolag för att kunna utvecklas.

Om Innovation Health Check – mätning av bolags innovationsförmåga.

Joachim Wollnert VD på Hissmekano AB i Täby berättar om sina erfarenheter av att ha gjort en Innovation Health Check-analys och hur dom jobbat vidare med sitt innovationsarbete efteråt.

Hur kan RISE och ALMI Innovation Sthlm bidra till utveckling av innovativa bolag?

Hör Patrik Kägu och Marie Gillstam, innovationsrådgivare på ALMI och Ervin Alic från RISE berätta om vilket stöd ditt företag kan få och hur ni kan driva er egen utveckling.

Eventet sker digitalt mellan kl.09.00-10.00 och riktar sig främst till företag i Stockholmsregionen men alla är välkomna att delta, även bolag med färre än 10 anställda.

För mer information och anmälan (senast 15/12) till eventet: https://www.almi.se/kalendarium/?eventid=315541 Länk till annan webbplats.