Sverige

Almi i Örebro

Almi Företagspartner Mälardalen AB, Köpmangatan 23-25, 702 23 Örebro

Läs mer om Enterprise Europe Network i Mälardalen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En rådgivare

Carina Lahall

Mitt ursprung har jag delvis i Spanien, då min pappa är spanjor. Jag talar spanska och har god kännedom om den spanska kulturen. Jag har många års erfarenhet av att driva internationella projekt. Som rådgivare och ansvarig för Enterprise Europe Network Mälardalen bygger jag upp kontakter och relationer runt om i världen som är till nytta för er företagare.

Telefon: 019 17 48 82

E-post: carina.lahall@.almi.se

En rådgivare

Annacarin Krum-Hansen

Föräldraledig

Telefon: 019-17 48 01

E-post: annacarin.krum-hansen@almi.se

En rådgivare

Maria Nordström

Jag har bred internationell erfarenhet av marknader utanför Europa, främst Afrika och Mellanöstern. Har bott och arbetat i Sydafrika i 14 år och har en bakgrund från Business Sweden där min främsta arbetsuppgift var att hjälpa svenska företag att växa och etablera sig i sub-sahara Afrika.

Telefon: 019 17 48 20

E-post: maria.nordstrom@almi.se

En rådgivare

Camilla Bergholm

Jag känner starkt engagemang för företag som vill växa och jag har flera års erfarenhet av att hjälpa företag utveckla innovationer och nya affärsmodeller.

Mitt intresse för andra länder och kulturer grundades tidigt då jag är uppvuxen i Israel. Jag har även bott och arbetat i Hong Kong under en period och har en bakgrund som egenföretagare inom hotellbranschen. Jag talar flytande engelska samt lite arabiska.

Telefon: 019-17 48 56

E-post: camilla.bergholm@almi.se