Sverige

RISE i Borås

RISE, Brinellgatan 4, 504 62 Borås


En rådgivare

Mattias Viktorsson

Jag hjälper er att hitta och identifiera tekniska utmaninga samt förmedla kunskap och finansieringsalternativ till företag. Identifiera tekniska lösningar, hitta forskningspartners, specificera och hitta företag för teknik och utvecklingssamarbete.

Telefon: +46703 25 25 35 eller +4610 516 55 02

E-post: mattias.viktorsson@ri.se

En rådgivare

Matilda E Persson

Behöver ditt företag hitta nya vägar och möjligheter för att utvecklas? Jag erbjuder stöd och vägledning i att hitta rätt finansieringslösning och att söka efter internationella aktörer och samarbetspartners för just ditt företags behov. Utifrån er situation hjälper jag till att identifiera utmaningar och potentiella lösningar, såväl tekniska som marknadsmässiga.Jag är specialiserad på branscherna biokemi och livsmedel.

Telefon: +46 73 461 69 99

E-post: matilda.e.persson@ri.se

En rådgivare

Christina Öhman

Som rådgivare är mitt uppdrag att stödja ditt företags potential genom att utveckla affärsstrategin för att ta steget till internationalisering. Tillsammans identifierar vi potentialen, kartlägger behoven och formulerar en strategi. Målet är att komma i kontakt med matchande individer och företag, för att utveckla partnerskap och samarbete genom EEN- nätverket.

Jag har fokus på samhällsbyggnadsbranschen, tjänsteutveckling (Internet of things, positionsdata, användardata, AI, visualisering mm), kreativa och kulturella näringar samt design och hållbar utveckling.

Telefon: +4670 22622 33

E-post: christina.ohman@ri.se