Sverige

Innovationstjänster

Varför satsa på innovation? För långsiktig konkurrenskraft krävs en uthållig förmåga att löpande kunna utveckla sin verksamhet och förnya sitt erbjudande. Det krävs ett strukturerat arbete med att leda och organisera för innovation – det vill säga innovationsledning. För företag handlar det om att säkra morgondagen. Att göra nu för att tjäna sen. Att skapa och värna om det som marknaden och världen verkligen vill ha. Att investera i innovation ger företaget en självklar plats på framtidens alltmer utmanande marknad.

Enterprise Europe Networks innovationstjänster är ett kostnadsfritt erbjudande till små och medelstora företag så de kan stärka sin innovationsförmåga. Tillsammans ser vi till att ditt företag får en bättre förståelse för var ni befinner er och stöttar er i hur ni kontinuerligt ska kunna generera, utveckla och lansera nya tjänster, processer och produkter för att möta framtidens utmaningar. Vi hjälper er att göra en nulägesanalys och tillsammans identifierar vi områden där ni önskar bli starkare. Våra innovationstjänster riktar sig till små och medelstora företag med tillväxtambition och som har vilja att stärka sin innovationsförmåga.​

Det kan passa er som:​

  • Är nystartade eller har en ny produkt/tjänst och behöver förstå möjligheten för kommersialisering.​
  • Är etablerade men har stannat av i omsättning och lönsamhet och behöver tänka nytt.​
  • Har vuxit snabbt och mycket på kort tid.​
  • Vill öka er självkännedom och aktivt driva utveckling inom er verksamhet.​
  • Vill få bättre grepp om ert nuvarande innovationsarbete och hur det kan förbättras. ​
  • Befinner er i branscher som förändrats snabbt eller genomgår stora förändringar.

Delta i aktuella matchmaking-events Länk till annan webbplats.

Kontakta ditt lokala EEN-kontor för att höra vilka möjligheter det finns för just ditt företag. Länk till annan webbplats.

Enterprise Europe Networks tjänster är ett kostnadsfritt erbjudande för små och medelstora företag med tillväxtambitioner.