Sverige

Patricia och Marie på Dalarna Science Park - EEN Dalarna & Gävleborg

EEN Dalarna & Gävleborg

Funderar du på att växa internationellt?

På EEN i Dalarna och Gävleborg hjälper vi drivna företag att nå nya marknader med hjälp av vårt europeiska affärsnätverk med över 600 rådgivare i 60 länder. Vi vänder oss till små- och mellanstora företag med ambitioner att växa och erbjuder personlig och kostnadsfri rådgivning för din internationella satsning. Tillgången till våra internationella affärskontakter gör att vi kan snabba på dina affärer och hjälpa dig att navigera utmaningar inom digitalisering, innovation, internationalisering och hållbarhet - allt som behövs för att konkurrera på en internationell marknad.

Vi finns på Dalarna Science Park i Borlänge, men jobbar över hela Dalarna och Gävleborg. Hos oss får du rådgivning bland annat när du ska välja en ny marknad, navigera lagar och förordningar och hitta finansieringsmöjligheter. Vi erbjuder också rådgivning inom innovation, hållbarhet och digitalisering.

Marie Ericson har jobbat i över 15 år med företag som satsar på nya marknader och har stor erfarenhet av att stötta innovativa företag på sin internationaliseringsresa. Patricia Eresjö har under flera år jobbat med företag som vill utveckla sin affärsmodell digitalt och hållbart.

Vårt mål är att hjälpa ditt företag att växa hållbart och konkurrenskraftigt på en global marknad. Kontakta oss idag så kan vi tillsammans lägga upp en plan för att ta ditt företag till nästa nivå.

Vi på EEN i Dalarna & Gävleborg

Marie Ericson - Dalarna Science Park - EEN Dalarna Gävleborg

Marie Ericson

Projektledare

Tel: 070-621 12 46

E-post: marie.ericson@dalarnasciencepark.se

 

Patricia Eresjö - Dalarna Science Park- EEN Dalarna Gävleborg

Patricia Eresjö

Rådgivare

Tel: 070-627 00 82

E-post: patricia.eresjo@dalarnasciencepark.se