Sverige

Ett antal arbetare på en konvention

EEN Stockholm - Sörmland - Uppsala

Letar du efter nya affärsmöjligheter och samarbetspartners utanför Sverige? Vill du öka ditt företags konkurrenskraft på internationella marknader? Enterprise Europe Network (EEN) hjälper dig och ditt företag att växa globalt. Vi är ett europeiskt affärsnätverk med över 600 rådgivare i 60 länder som finns till för att stödja små och medelstora företag att nå nya marknader och förbättra sin innovations- och omställningsförmåga. EEN finansieras av Tillväxtverket och Europeiska Kommissionen. Genom personlig och kostnadsfri rådgivning samt tillgång till våra internationella affärskontakter kan vi snabba på dina affärer och hjälpa dig att navigera utmaningar inom digitalisering, innovation, internationalisering och hållbarhet - allt som behövs för att konkurrera på en internationell marknad.

Import och Exportrådgivning: Vi stöttar din verksamhet med skräddarsydd rådgivning för att optimera din import och export. Vårt team av experter hjälper dig att navigera genom komplexa regelverk och föreslår effektiva strategier för att maximera din internationella handel.

Marknadsanpassade Svar: Våra specialister är redo att besvara dina frågor om specifika marknader. Oavsett om det gäller regler, märkning eller tullbestämmelser, har vi den insikten du behöver för att göra din företagsverksamhet smidigare och mer framgångsrik.

Evenemang: Utforska vårt utbud av webbinarier, seminarier och workshops som täcker aktuella ämnen inom internationell handel. Våra evenemang är utformade för att hålla dig uppdaterad och ge dig möjlighet att nätverka med andra företagare.

Välkommen till en värld av möjligheter med vår omfattande support för din internationella affärsverksamhet.

Events och seminarier

Vi på EEN Stockholm - Sörmland - Uppsala

Information & rådgivning

Mandy Pieksma, Head of Office

Är du verksam i ett företag med siktet på den globala marknaden? Jag är affärsrådgivare och kan hjälpa dig med partnersök utomlands samt information och rådgivning i alla skeden av din internationaliseringsprocess.

Telefon: 070 710 51 37

E-post: mandy.pieksma@stockholmshandelskammare.se

Logga för tillväxtverket
Logga för Enterprise Europe Network
Flag of the European Union