Sverige

Ett antal arbetare på en konvention

EEN Stockholm - Sörmland - Uppsala

Letar du efter nya affärsmöjligheter och samarbetspartners utanför Sverige? Vill du öka ditt företags konkurrenskraft på internationella marknader? Enterprise Europe Network (EEN) hjälper dig och ditt företag att växa globalt. Vi är ett europeiskt affärsnätverk med över 600 rådgivare i 60 länder som finns till för att stödja små och medelstora företag att nå nya marknader och förbättra sin innovations- och omställningsförmåga. EEN finansieras av Tillväxtverket och Europeiska Kommissionen. Genom personlig och kostnadsfri rådgivning samt tillgång till våra internationella affärskontakter kan vi snabba på dina affärer och hjälpa dig att navigera utmaningar inom digitalisering, innovation, internationalisering och hållbarhet - allt som behövs för att konkurrera på en internationell marknad.

Import och Exportrådgivning: Vi stöttar din verksamhet med skräddarsydd rådgivning för att optimera din import och export. Vårt team av experter hjälper dig att navigera genom komplexa regelverk och föreslår effektiva strategier för att maximera din internationella handel.

Marknadsanpassade Svar: Våra specialister är redo att besvara dina frågor om specifika marknader. Oavsett om det gäller regler, märkning eller tullbestämmelser, har vi den insikten du behöver för att göra din företagsverksamhet smidigare och mer framgångsrik.

Evenemang: Utforska vårt utbud av webbinarier, seminarier och workshops som täcker aktuella ämnen inom internationell handel. Våra evenemang är utformade för att hålla dig uppdaterad och ge dig möjlighet att nätverka med andra företagare.

Välkommen till en värld av möjligheter med vår omfattande support för din internationella affärsverksamhet.

Events och seminarier

 • Välkommen till Matchmaking Event inom optik och fotonik!

  Enterprise Europe Network Sverige är medarrangörer för matchmaking event under Optik och Fotonikdagarna 2024. Evenemanget syftar till att utöka nätverk och främja innovation inom optik- och fotonikindustrin.
  Datum: 28 maj Tid: 00.00 Typ: Digitalt/Plats Ort: Helsinki
  Internationellt
 • Exportkunskap i praktiken - 28 maj:
  Hitta leverantörer och börja importera

  Är du redo att ta din verksamhet till nya höjder genom att utforska globala marknader och importera produkter från utlandet? Då är du välkommen till vårt webbinarium där vi kommer utforska de viktigaste stegen och strategierna för att lyckas med din importverksamhet och att hitta leverantörer utomlands.
  Datum: 28 maj Tid: 09.00 Typ: Digitalt
  EEN Kronoberg EEN Mitt EEN Mälardalen EEN Dalarna Nationellt
 • Textile Connect - online matchmaking för textilindustrin

  Textile Connect är en digital plattform som kopplar samman designers/inköpare med producenter inom textilbranschen. Via plattformen har tillverkare, leverantörer och designers från hela världen möjlighet att träffas genom bokade digitala möten.
  Datum: 29 maj Tid: 09.00 Typ: Digitalt
  Nationellt
 • Exportnytt 13 juni: Marknadstrender och möjligheter i Vietnam

  Välkommen till Exportnytt, en serie korta, informativa och inspirerande webbinarier på temat export.
  Datum: 13 jun Tid: 11.30 Typ: Digitalt
  EEN Mälardalen Nationellt

Vi på EEN Stockholm - Sörmland - Uppsala

Information & rådgivning

Mandy Pieksma, Head of Office

Är du verksam i ett företag med siktet på den globala marknaden? Jag är affärsrådgivare och kan hjälpa dig med partnersök utomlands samt information och rådgivning i alla skeden av din internationaliseringsprocess.

Telefon: 070 710 51 37

E-post: mandy.pieksma@stockholmshandelskammare.se