Sverige

 

 

 

 • 2019-01-17
  Workshop: För dig som ska söka SME Instrumentet fas 1 och 2
  Fokus för skrivarverkstaden ligger på att sätta din innovationsidé i ett större sammanhang och se till att du kommunicerar hela din idé så optimalt som möjligt. Vi kommer utbilda dig till att tänka såsom expertbedömarna i ditt skrivande. På så vis säkerställer du att din ansökan skapar den bästa möjliga grunden för en framgångsrik värdering av din innovation. Steg för steg kommer vi att beskriva hela ansökningsprocessen och ge dig kunskap i de olika momenten.
  Läs mer
 • 2018-12-06
  Company mission: Brazil Food & Beverage
  Brasilien är världens största exportör av apelsinjuice, kött och socker. Eventet riktar sig till inköpare och producenter av mat och dryck som vill göra affärer med företag i Brasilien.
  Läs mer
 • 2018-12-06
  Matchmaking event: Food & Wine 2019 La Rioja, Spanien
  Är du importör eller distributör av vin eller livsmedel? För fjärde året i rad anordnar Enterprise Europe Network en inköpsresa till La Rioja, Spanien för att träffa spanska producenter av livsmedel och vin.
  Läs mer
 • 2018-11-28
  Välkommen till Swedish-Hungarian ICT Brokerage Event
  2019 års Swedish-Hungarian Brokerage Event erbjuder affärskontakter med ungerska ICT-proffs som letar efter potentiella partners i Sverige för att säkra ömsesidig och hållbar affärsutveckling och tillväxt. Boosta din business med ett nytt nätverk och skaffa dig nya möjligheter och konkurrensfördelar genom samarbeten inom ICT-utveckling.
  Läs mer