Sverige

EEN Norrbotten gruppbild

EEN Norrbotten

Söker du internationella affärskontakter eller samarbetspartners? Vill ditt företag växa på nya marknader utanför Sverige? Eller vill ni bli mer innovativa och öka er internationella konkurrenskraft?

Enterprise Europe Network (EEN) hjälper dig och ditt företag att växa globalt. Vi är ett europeiskt affärsnätverk med över 600 rådgivare i 60 länder som finns till för att stötta små och medelstora företag i att nå nya marknader och förbättra sin innovations- och omställningsförmåga.

Genom personlig och kostnadsfri rådgivning samt tillgång till våra internationella affärskontakter kan vi snabba på dina affärer och hjälpa dig att navigera utmaningar inom digitalisering, innovation, internationalisering och hållbarhet - allt som behövs för att konkurrera på en internationell marknad.

LTU Business är EENs regionala partner i Norrbotten. Kontakta oss idag och boka ett förutsättningslöst möte, så går vi tillsammans igenom ditt företags rådgivningsbehov och ser hur vi kan hjälpa och stötta på bästa sätt.

Vi på EEN Norrbotten

Information & rådgivning

Lars-Åke Isaksson

Kontorschef EEN Norrbotten
Arbetsområden: Internationalisering, Innovation

Kontaktuppgifter:
070-360 19 36
lars-ake.isaksson@ltubusiness.se


Katharina Saalo

Företagsrådgivare
Arbetsområden: Exportutveckling, Innovation

Kontaktuppgifter:
070-371 95 82
katharina.saalo@ltubusiness.se

Ann-Sofie Gyllenhaal

Administratör
Arbetsområden:
EU-finansiering

Kontaktuppgifter:
070-670 18 36
ann-sofie.gyllenhaal@ltubusiness.se