Sverige

Ett antal arbetare på en konvention

Är du företagare och vill göra en satsning internationellt?

Då tycker vi att du ska ta kontakt med oss och boka ett förutsättningslöst möte, där vi går igenom ditt företags rådgivningsbehov och ser hur vi kan hjälpa och stötta på bästa sätt.

​Enterprise Europe Network är världens största affärsnätverk för små och medelstora företag med internationella ambitioner. ​Vi finns representerade över hela världen, men med huvudfokus på Europa och tillsammans med våra 5000 nätverkskollegor sitter vi på en hel massa lokal marknadskunskap och spännande kontakter! Vår rådgivning är kostnadsfri för er företagare.

Heli och Sandra är två av många engagerade rådgivare inom Enterprise Europe Network som vill coacha och hjälpa ditt företag att växa och ta dina affärer på en ny marknad. Vi finns lokalt men arbetar globalt tillsammans med våra kollegor runt om i världen.

Din lokala kontakt i Västernorrland är Heli Blomberg, uppvuxen i Finland men har bott flera år i Sverige och i Polen. Med henne får du en coach som är kreativt bollplank och problemlösare. Även av företagare kallad ”En dörröppnare”. Hon brinner för att hjälpa företag att växa och tro på sina visioner.

Din lokala kontakt i Jämtland Härjedalen är Sandra Festin som arbetat för EEN sedan 2017 och tycker att det bästa med arbetet är att få träffa företagen, lyssna in behov och stötta framåt. Det är mycket inspirerande att se företagens framgångar och kunna vara behjälplig till nya affärskontakter ute i Europa som kanske inte annars varit möjliga för företaget.

Vi brinner för att stötta små och medelstora företag som vill utveckla sina affärer på internationell marknad. Kan inte vi hjälpa med din fråga så har vi möjlighet att hänvisa till en aktör som kan hjälpa dig vidare. Vårt mål är att hjälpa ditt företag att växa hållbart och konkurrenskraftigt på en global marknad.

Vi erbjuder ditt företag:

  • Individuell rådgivning för att utvecklas internationellt
  • Information om specifika marknader, lagar, regler, standarder etc.
  • Stöd för att hitta strategiska affärskontakter
  • Webbinarier och workshops inom aktuella ämnen

Kontakta oss idag så kan vi tillsammans lägga upp en plan för att ta ditt företag till nästa nivå.

Vi på EEN Mitt:

Hitta samarbeten

Sandra Festin

Innovationstjänster

Läs mer om vår värdorganisation Almi Mitt som tillsammans med oss arbetar för affärsutveckling i Jämtland & Västernorrlands län, www.almi.se/mitt Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..