Sverige

Tid: 12 mars kl 09.00 - 10.30

Webinar: Så lyckas du med e-handel i Norge och Tyskland

ehandel2

Två av Sveriges största exportmarknader är Norge och Tyskland - men vad krävs för att lyckas med sin e-handel i just dessa länder?

Tillsammans med MakesYouLocal arrangerar Almi, genom projektet Beglobal, en digital föreläsning med fokus på Norge och Tyskland. Med hjälp av lokala e-handelsexperter får vi fördjupade landspresentationer om två av Sveriges största exportmarknader.

Vad finns det för likheter och olikheter mellan dessa marknader och vilka nycklar behöver du för att lyckas här som e-handlare? Dessa frågor kommer du att få svar på och efter föreläsningen kommer du att ha samlat på dig konkreta tips som du direkt kan applicera på ditt arbete när du ska nå respektive marknad.

Detta webinar riktar sig till företag som:
• Inte har någon e-handel i dag men vill komma igång att sälja internationellt och är nyfikna på den tyska och norska marknaden.
• Har en webshop men inget internationellt fokus i dag och är nyfikna på den tyska och norska marknaden.
• Har kommit igång med e-handel internationellt men vill växla upp mot Tyskland och Norge.

Låter det som något för dig? Anmäl dig direkt nedan!

Om MakesYouLocal
Sedan 2010 har MakesYouLocal hjälpt över 1 000 företag på deras resa mot internationalisering. De hjälper kunder på 15 olika marknader och har kontor i Danmark, Litauen, Tyskland och Tjeckien.

Om Beglobal
Beglobal är ett projekt där Enterprise Europe Network, Business Sweden, EKN, Almi och Science park samarbetar för att utveckla exportaffärerna hos företag i Jönköpings län och på Gotland. Läs mer om det här: Beglobal Länk till annan webbplats.
Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Region Jönköpings län, Region Gotland, Almi Gotland och Almi Jönköping.

Mer information och anmälan här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..