Sverige

Tid: 8 mars kl 11.30 - 12.00

Exportsnack 8/3 Så blir exportåret 2024!

exportsnack

Hur utvecklas den globala ekonomin och hur går det för svensk export under 2024? Lena Sellgren, chefsekonom Business Sweden poppar upp och delar med sig av sina prognoser för året.

Business Sweden håller regelbundet koll på marknader världen över och analyserar hur det påverkar svenska företags internationalisering. Deras analyser ger en helhetsbild av svensk export, utländska investeringar i Sverige och våra viktigaste handelspartners. Vad förutspår prognoserna om den svenska exporten 2024? Finns det regioner och branscher som kommer att blomstra mer än andra, och vilka möjligheter skapas för svenska exportföretag? Tillsammans med Lena Sellgren riktar vi blicken mot den globala ekonomiska utvecklingen och diskuterar hur det påverkar företag.

Häng mé på veckans snackis om export!

Läs mer och anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

OM EXPORTSNACK
En serie korta, informativa och inspirerande webinars på temat export.

Vi utlovar snack om export och likt en snackspåse erbjuds du ut ett varierat utbud, där vi varje tillfälle poppar olika teman och innehåll. Välkommen att hänga mé, lyssna in och passa på att ställa dina exportfrågor!

Vi ses på fredagar 11:30-12:00.
Webinaren är kostnadsfria.
Håll utkik i kalendariet efter kommande exportsnack!


FÖR VEM?
Exportsnack riktar sig till dig, som oavsett om du redan exporterar eller inte, vill låta dig inspireras av andra exportföretag, ta del av information och expertis inom olika exportfrågor, och som vill veta mer om vilka stöd och hjälp som finns för att lyckas med dina exportsatsningar.


ARRANGÖRER:
Aktörerna inom Regional exportsamverkan Jönköpings län
Region Jönköpings län, Svensk Exportkredit (SEK), Almi Företagspartner Jönköping AB, Exportkreditnämnden (EKN), Enterprise Europe Network (EEN), Science Park Jönköping AB, Handelskammaren Jönköpings län och Business Sweden.

Aktörerna inom Regional Exportsamverkan Jönköpings län samverkar med olika insatser och aktiviteter för att öka exporten bland företag i länet. Företag är välkomna att ta kontakt med någon av oss aktörer i Regional exportsamverkan. Oavsett vilken exportfrämjande organisation som du initialt tar kontakt med så får du hjälp att hitta rätt kompetens för att lösa de utmaningar som du står inför.

Finansieras av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Tillväxtverket.