Sverige

Företagarna i Stockholm

Rådgivare

En rådgivare

Theresa Ryberg M. F.

Jag kan hjälpa dig med olika frågor som har med internationalisering att göra: Vill du etablera dig utomlands? behöver du hjälp med strategin, själva marknaden du siktar på, eller lagstiftningen? Undrar du om du behöver skriva avtal, och i så fall, vilken sorts avtal? Har du frågor kring tull? Vem betalar tullskatten, vem sköter pappersarbetet när du importerar eller exporterar? Vilka moms-regler gäller när du säljer varor inom EU? Och, när du säljer tjänster?

Telefon: 0707 13 53 83

E-post: theresa.ryberg@foretagarna.se

En rådgivare

Mandy Pieksma

Är du verksam i ett företag med siktet på den globala marknaden? Jag är affärsrådgivare och kan hjälpa dig med partnersök utomlands samt information och rådgivning i alla skeden av din internationaliseringsprocess.

Telefon: 070 710 51 37

E-post: mandy.pieksma@foretagarna.se

Exempelbild, porträtt saknas.

Angela Koenes

Hör av dig till mig om du är intresserad av att hitta kontakter internationellt. Vi hjälper dig att hitta leverantörer, tillverkare, distributörer och återförsäljare på internationella marknader. Har du också frågor kring din affärsplan och strategi? Är du intresserad av att snacka finansiering? Hör av dig till mig då.

Vi finns också här om du behöver hjälp med lagar och regler kring internationell handel samt för frågor om logistik och transport.

E-post: Angela.koenes@foretagarna.se

Telefon: 070 496 53 25