Sverige

RISE i Mölndal

RISE AB, Argongatan 30, 431 53 Mölndal

Rådgivare

En rådgivare

Christin Vännman

Jag kan hjälpa er att kontinuerligt jobba med er förnyelseförmåga för långsiktigt konkurrenskraft. Det gör jag genom att stötta i innovationscoaching, att hitta rätt samarbetspartners i och utanför Sverige samt hitta finansieringsstöd och projektpartners.

Telefon: 0707 80 60 71

E-post: christin.vannman@ri.se

En rådgivare

Max Maupoix

Jag hjälper dig att utveckla dina innovationer från idé till internationell lansering. Här ingår allt från idégenerering, finansiering och projektriggning till rekrytering av extern expertis och innovation management i allmänhet. Jag samordnar regionala, nationella och internationella expertnätverk för att utveckla och erbjuda behovsanpassade tjänster för småföretag.

Telefon: 0707 80 61 93

E-post: max.maupoix@ri.se

En rådgivare

Marian Mikheil

Har ditt företag behov av EU finansiering för att driva ett innovativt utvecklingsprojekt? Utifrån ert företags idéer går jag igenom dina möjligheter till bidrag från EUs forsknings- och innovationsprogram Horizon 2020 och Eurostars. Med mig kan du bolla idéer och strategi för affärsutveckling och internationalisering.

Telefon: 0707 80 60 60

E-post: marian.mikheil@ri.se

En rådgivare

Molly Rogstadius

Idéer behöver bränsle för att omvandlas till framgångsrika innovationer. Bränslen såsom kunskap om kund och marknad,
symbiosframkallande möten med företag eller forskare, och kreativt mod. I
rollen som innovationscoach skapar jag möjligheter för dig att ta företagets
idéer till nästa nivå. Jag gör det enklare att förändra världen.

Telefon: +46 70 780 61 14

E-post: molly.rogstadius@ri.se

En rådgivare

Benny Borghei

Med erfarenhet från akademi, science-park och policy i ryggsäcken kan jag stödja företag med frågor kring innovation och hållbarutveckling och förse rådgivning när det gäller partnerskap med universitet, forskningsinstitut och akademiska partner. Tveka inte att kontakta mig med dina frågor både på svenska eller "feel free to speak in English"!

Telefon: +46 73 398 26 04

E-post: benny.borghei@ri.se

Exempelbild, porträtt saknas.

Maria Landqvist

Min expertis ligger i att identifiera såväl organisatoriska som tekniska förutsättningar för företag att utveckla sina idéer till att bli innovationer. Mitt primära fokus ligger på att stödja företag vars innovationsprocesser har som mål att bidra till en hållbar framtid. Jag kan bidra med coachning i innovationsledning samt rådgivning när det gäller internationella partnerskap med såväl kunder som leverantörer och utvecklingspartners.

Telefon: +46 73 270 17 42

E-post: maria.landqvist@ri.se

En rådgivare

Cheryl Marie Cordeiro

Mitt fokus är att underlätta och arbeta för att öka svenska SMEs deltagande inom EU:s forskning och innovations program. Jag hjälper dig som företagare att koppla ihop relevanta forskarkunskaper och expertkompetenser för att bidra till en konkurrenskraftig tillväxt för ditt företag.

Telefon: 076 308 45 90

E-post: cheryl.marie.cordeiro@ri.se