Sverige

Hej Liselott Wentzell, månadens EEN-medarbetare!

Är företagare i Blekinge län och går i tankar på att börja exportera? När du behöver support eller bollplank inför din utlandssatsning, oavsett om det gäller export, import, lagar eller regler kontakta Liselott.

Liselott är sedan två år tillbaka affärsrådgivare på Almi och EEN i Blekinge. Hon kommer närmast från ett av regionens globala tillväxtbolag och har under sitt yrkesliv mer eller mindre alltid jobbat i internationella sammanhang.

Vad är det bästa med ditt jobb i EEN och hur har din första tid varit?
- Jag uppskattar människorna och det fantastiska nätverk som EEN är, både på nationell och internationell nivå. Tänk så mycket kunskap och erfarenhet som finns samlad här och vilken skillnad det gör för bolagen! Vidare är det otroligt inspirerande att träffa företagarna och ta del av deras internationella satsningar. Som relativt ny in i gänget är det spännande att lära känna och bygga mitt eget nätverk inom EEN. Därutöver deltar jag även i andra sammanhang som ger mervärde för bolag med exporttankar tex via Business Blekinge och Regional Exportsamverkan.

Har du frågor om att göra affärer på andra marknader – kontakta Liselott för en kostnadsfri dialog och rådgivning.